divendres, 20 de juny del 2008

Preparant la resta de la Temporada

Tres en estat les setmanes en les que l'Àlex Solà no ha tingut que participar en cap carrera oficial, però aixó no vol dir que no hagi continuat preparant-se per obtenir els millors resultats posibles enguany. El primer lloc on varem anar, va ser junt als amics de TrialMitic, on tota la familia, doncs tant el papa, com la mama i jo mateix varem ser-hi, per pasar un diumenge d'alló més interesant. L'Àlex va aprofitar per donar uns pocs consells en Jorge, en Man, etc....,i aprofitant l'oportunitat que ens donaven, entrenar en un terreny una mica diferent del que ell està acostumat.



El seguent cap de setmana, el canvi va ser una mica més radical, doncs el que l'hi a tocat, a estat entrenar amb Side-Trial. Tot be lligat en que el proper dia 28 d'aquest mes a Ripoll, hi haurà un trial-exibició d'aquesta especialitat en la que el pare ja participaba per allà els anys 81,82,83....., i que ara serà l'Àlex el pilot i el papa el copi. D'aquest tema ja seguiré explicant-vos coses.


I per continuar en la seva preparació, el pasat cap de setmana, tant l'Àlex com jo mateix, varem participar a la tercera BTT dels Cingles.

468 inscrits va tenir aquesta tercera edició i la veritat es que va ser una meravella poguer pendre-hi part. Es una molt bona forma de millorar la resistencia aeróbica, i a més, poder gaudir del paisatge d'una forma diferent. Quasi 23 Km., per tot tipus de camins, i fins i tot una trialera de baixada, antic camí per on pasaven els tres díes dels Cingles,on l'Àlex va treure la seva fusta de pilot de trial, per baixar com un cohet.


Ara ja només li toca pensar en aquest cap de setmana en el que torna l'activitat en el COTA a Moià, on esper-ho que segueixi en la línea que va marcar en el últim trial a les Masies.
Ens veiem a Moià.

Salut i betzina!!!