dilluns, 15 de desembre del 2008

Campionat de Catalunya a Cal Rosal

L'Àlex Solà, va pendre part en l'última prova del Campionat de Catalunya d'enguany, el pasat 16 de Novembre a Cal Rosal.


En aquesta prova varem anar tota la familia i de bon matí feia molt fred (sota zero), però a mida que va anar sortin el sol la temperatura es va anar fent més agradable.


El trial va estar molt bé, com sempre en aquest indret, i només la gran cua que es va formar a la zona 1 de la primera volta, sería un punt a revisar de cara els propers anys. Un circuit llarg i uns controls eficients van fer la resta per que el trial fós dels millors del any.




En el pas per les zones s'ha notat la progresió de l'Àlex durant l'any, encara que no hagi estat així en els resultats. A Cal Rosal va acabar, un cop més, en la sisena posició, que és la mateixa que ha ocupat en la classificasió final del "Campionat de Catalunya Master 125" i primer "rockie" de l'any.


Ara tant sols falta una proba del C.O.T.A, i l'entrega de premis de la "Challange de La Clau".





Salut i betzina!!!


Campionat de Catalunya a Corbera




El passat 2 de Novembre es va correr el trial de Corbera sota una pluja tant intensa que, en alguns moments, no es podía veure més enllà d'uns pocs metres.

El trial va estar força bé, i l'actuació de l'Àlex va estar en la línea ascendent que porta tot l'any, amb un resultat final prou bó.


L'àrea per on es va desenvolupar el trial era la mateixa que els darrers anys, un indret una mica curiós, per estar tant a prop del nucli urbà, però amb diferents terrenys (esglaons de pedra, fortes pujades de.....fang, etc).


L'Àlex va acabar en la sisèna posició final en Master 125 i ara ja nomès resta per celebrar una proba del Campionat, que serà a Cal Rosal.


Ara us deixo amb un parell de fotos d'una de les "rampes" que hi había a la zona 10...





Salut i betzina!!!