dimecres, 4 de maig del 2011

Campionat d'Espanya a Arnedilo (La Rioja)


Els passats 15,16 i 17 d'Abril, varem anar a la bonica població d'Arnedillo (La Rioja) per poder disputar una nova proba del Campionat d'Espanya.
El temps que ens va acompanyar va ser ideal per a la pràctica del trial i tot va anar força bé fins a la penúltima zona. L'Àlex portava una targeta per poder acabar entre els deu primers de la categoria TR3, però en la segona passada per la zona 11 va patir un accident força espectacular (el meu pare diu que mai havia vist rés semblat) en el que tots es van emportar un ensurt d'allò més gran. Va tindre que ser evacuat en camilla i el doctor que portaven en moto, per poder fer les primeres valoracions de les possibles lesions que patia, també van tindre un accident en el que el propi doctor es va trencar dos dits del peu. Tot seguit, en arribar al poble, van posar a l'ambulància a l'Àlex per portar-lo al Hospital de Calahorra en companyia de la meva mare. Allà li van fer les primeres radiografies, ecos i cures. Al cap d'unes hores tornàvem a estar a Arnedillo per passar la nit i així evitar el viatge de tornada aquell mateix dia.
Des d'aquí, la meva família dona les gràcies a totes les persones, federació i Moto Club Calahorra, que ens van donar un cop de mà en aquest desgraciat incident.
Desprès de tots aquest dies, l'Àlex encara no es trobava bé del tot, i a estat aquest matí quan en la visita al especialista del Institut Dexeus (un 10 per la Fede) ja li han trobat, exactament, el que té. Esguinç del lligament interior del genoll esquerra i trencament del escafoides de la mà esquerra (guix i 4-5 setmanes de repòs). En definitiva, rés de rés per el que podia haver estat.
Us deixo amb unes fotos del trial; de com va quedar el casc; un video de la zona 11, la primera volta ( al You tube trobaràs la descripció del accident) i de com està ell avui.
VIDEO ARNEDILLO ZONA 11Salut i benzina!!!......i ara més que mai!!!