dimarts, 16 de desembre del 2008

Repartiment de Premis Challange la Clau


Final de la Temporada:
I fins aquí hem arribat. El darrer cap de setmana l'Àlex i jo, junt amb els papes i la companyía d'uns bons amics, varem estar al repartiment de premis de la "Challange La Clau".
El matí va ser plujós, i fins i tot en alguns moments varen caure volves de neu, però aixó no va espantar a ningú i varem ser una bona colla els que ens nem trobar a La Clau.
Jo vaig estar tot el matí a munt i a vall amb la meva 80 c.c. (vaig acabar 2 diposits de gasolina) i fins i tot, vaig fer alguna "zoneta" que ja començaba a tindre la seva cosa.
L'Àlex va estar pujant i baixant pedres tot el dia, i mirant d'apendre moltes coses de l'Adam Raga. Ah!, no us havía dit? Sí, sí, va venir l'Adam per fer una exhibició i l'entrega de premis, com pode-ho veura a la foto!
En aquesta Challange l'Àlex a finalitzat en 2on. lloc, darrera d'en Pol, en la categoría de màxima dificultat, vermells.
Des d'aquí, volem donar gràcies a tots els SPONSORS i AMICS que heu donat al vostre suport a l'Àlex, des de sempre i als que ho heu fet per primer cop aquest any, per que hagi pogut seguir competint en aquesta especialitat que a tots ens agrada i ens apasiona, el TRIAL.
Fins l'any que bé.....(si la crisi ens ho permet......)
BON NADAL A TOT-HOM!!!!!!!!
Salut i betzina!!!

COTA a Tavertet

El 30 de Novembre l'Àlex Solà va participar en l'última cursa del COTA d'enguany. Va ser a Tavertet i, com no podía ser de cap altre manera, el fred va ser un dels grans protagonistes.

Les temperetures que teníem aquells díes per Catalunya, van fer que les zones estiguesin completament glasades a primera hora, però mica en mica es van anar fent més assequibles.

L'Àlex va patir en primera persona el problema del gel, al ser dels primers en pendre la sortida, i això el va fer penalitzar uns pocs punts de més. En la segona i tercera volta ja va estar més a prop del seu lloc natural, penelitzant només 3 punts per volta.
Tot això el va portar a acabar el trial en desena posició i al 7è. de la classificació general en Blaus del COTA 2008.

Des d'aquí, i de part de tota la familia, vull felicitar a l'organització del COTA, per el seu esforç en portar endevant aquest campionat i animar-los a seguir en la promoció d'aquesta especialitat.




Salut i betzina!!!