divendres, 8 d’agost del 2008

2 Dies d'Arinsal

Aquest cop, com que el meu germà Eric està de vacances, em toca a mi resumir la carrera.
Aquest trial, al ser de dos dies de durada i està situat al Principat d'Andorra, ens ho n'hem planificar com una sortida pre-vacacional de tota la família, pujant divendres al matí, i baixant tranquil·lament el dilluns. Tot això acompanyats per uns amics i la família Puig.

La carrera va començar dissabte a les 10:18 h. Hi havia força tensió, ja que tothom estava preocupat per veure com respondrien les motos a tanta alçada. Des de la primera zona ja varem veure que el nivell seria alt, en vermells, però per disfrutar molt. A mida que començament a pujar es notava que les motos no funcionaven al 100%, pels camins no es podia corre massa per no gripar els motors de les 125 c.c.
Al matí fèiem 13 zones, l'última era fantasma, es a dir, no es podia estudiar avanç de fer-la. Al arribar a Pal, teníem uns 45 minuts per dinar i repostar, un cop més.
A la tarda ens quedaven 7 zones més, de les quals 4 eran el mig del poble, de riu, i amb molt públic. Vem acabar les 20 zones i tots els meravellosos quilometres d'interzona, passades les 20:30 h.
El 2on. dia varem repetir zones i circuit, i la única diferencia va ser que varem trobar menys cues a les zones i el trial va transcorre més ràpid.

Aquesta carrera a estat totalment diferent al habitual per varis motius. L'altura, el tipus de terreny, moltes zones d'aigua i el cansament de tantes hores a sobre de la moto, però l'experiència a estat molt agradable.
Al final, la meva classificació va ser 7é en Juniors Vermells.
Ara ja marxem de vacances, ens retrobem al 7 de Setembre a Sant Pere de Torelló, i tal i com diria el meu germà:

Salut i benzina!!!