dimarts, 16 de desembre del 2008

Repartiment de Premis Challange la Clau


Final de la Temporada:
I fins aquí hem arribat. El darrer cap de setmana l'Àlex i jo, junt amb els papes i la companyía d'uns bons amics, varem estar al repartiment de premis de la "Challange La Clau".
El matí va ser plujós, i fins i tot en alguns moments varen caure volves de neu, però aixó no va espantar a ningú i varem ser una bona colla els que ens nem trobar a La Clau.
Jo vaig estar tot el matí a munt i a vall amb la meva 80 c.c. (vaig acabar 2 diposits de gasolina) i fins i tot, vaig fer alguna "zoneta" que ja començaba a tindre la seva cosa.
L'Àlex va estar pujant i baixant pedres tot el dia, i mirant d'apendre moltes coses de l'Adam Raga. Ah!, no us havía dit? Sí, sí, va venir l'Adam per fer una exhibició i l'entrega de premis, com pode-ho veura a la foto!
En aquesta Challange l'Àlex a finalitzat en 2on. lloc, darrera d'en Pol, en la categoría de màxima dificultat, vermells.
Des d'aquí, volem donar gràcies a tots els SPONSORS i AMICS que heu donat al vostre suport a l'Àlex, des de sempre i als que ho heu fet per primer cop aquest any, per que hagi pogut seguir competint en aquesta especialitat que a tots ens agrada i ens apasiona, el TRIAL.
Fins l'any que bé.....(si la crisi ens ho permet......)
BON NADAL A TOT-HOM!!!!!!!!
Salut i betzina!!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

I varem dinar i tot!!! I varem patir molt de fred amb pluja i neu. però va valdre la pena

Tiquismiquis ha dit...

Moltes felicitats familia Solà!!
Enhorabona també pel bloc, seguiu potenciant el trial, va bé.

I aprofito l'avinentesa per desitjar-vos un Bon Nadal i que els Reis ens portin pel 2009 una "renovada" edició dels Tres Dies dels Cingles...

Apali...

Anònim ha dit...

...Tiquismiquis, m'ha dic un ocellet que el 2009 gairebé segur que hi haurà una nova edició dels Tres Dies...